Skip to main content

Drone Showreel, One Year of Drone Flying

In augustus 2016 ruilden we onze Canon 60D in voor een Phantom 3 4K en maakten we onze eerste drone-video (die was niet zo best overigens..). Maar gelukkig hebben we veel geleerd en in een jaar tijd veel mooie beelden gemaakt! Tijd dus voor een Compilatie video / Drone showreel!

En we hebben niet stil gezeten. Zo:

  • Waren we vorig jaar genomineerd voor de Drone Award.
  • Vliegen we nu met een professionelere Inspire-1 Pro Drone.
  • Behaalden we onze ROC-Light vergunning en ontheffingen

Ook op Social Media doen de drone-beelden het goed en genereren ze veel betrokkenheid. Zo zijn de beelden die we publiceerden alleen al op onze eigen kanalen (Facebook, Instagram, Youtube) maar liefst 15.220 keer geliked, is er 1.019 keer op gereageerd en zijn ze 2.006 keer gedeeld.

Nieuwsoverzicht