Skip to main content

Dronebeelden Fort Sabina: Het Groene Fort

We besloten de Mavic 3 eens te testen boven Fort Sabina, ook wel het Groene Fort genoemd. Het is nog een beetje wennen en zoeken naar de beste instellingen, maar wat een fijne machine om mee te vliegen!

Fort Sabina
Fort Sabina Henrica is een voormalig fort bij Willemstad en Helwijk. Het ligt in het uiterste noordwesten van de Sabina-Henricapolder. Het maakte deel uit van de Stelling van het Hollandsch Diep en het Volkerak. Fort Sabina wordt niet voor niets het groene fort genoemd: natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Waar vroeger het gebulder van kanonnen te horen was en soldaten rondmarcheerden, is het Fort nu een oase van rust.

Stichting Fort Sabina organiseert maandelijks activiteiten en is er horeca gevestigd op het Fort. Deze video is gepubliceerd met toestemming van Stichting Fort Sabina. Ga naar www.fortsabina.nl voor meer informatie.

Nieuwsoverzicht