Regelgeving


Voor het commerciëel inzetten van een drone gelden in Nederland strenge regels. XL Creations is ROC-Light gecertificeerd, wat betekent dat we beschikken over benodigde kennis (getoetst door EuroUSC), ontheffingen zijn afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport, verzekerd zijn en staan geregistreerd in het Luchtvaartregister (kenteken PH-3PM). Op de site van Inspectie Leefomgeving en Transport is een actuele lijst te bekijken met daarop alle bedrijven in Nederland die beschikken over een ROC-Light vergunning.

Apparatuur


Wij vliegen met een DJI Inspire 2 voorzien van een gestabiliseerde Zenmuse X5s camera. Daarnaast beschikken we over verwisselbare lenzen zodat we zowel ruimtelijke shots kunnen maken als close-up shots. Wat de drone bijzonder maakt is dat hij uitgerust is met Cinecore 2.0, een high-performance video-processor waarmee opnamen in 6K mogelijk zijn en veel videodata (tot wel 4.44 GB/sec) opgeslagen kan worden op de SSD drive. Dit resulteert in haarscherpe, gedetailleerde beelden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Al vanaf € 400,-


+/- 45 min. vliegtijd  |  Hoge 4K kwaliteit | Montage van beelden (+/- 2 min.) |  Snel inzetbaar

De dronebeelden en de montage kunnen we volledig afstemmen aan jouw wensen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je, indien gewenst, direct een (vrijblijvende) offerte toesturen.

NEEM CONTACT OP

Drone Map


Bekijk alle drone videos op  ons Youtube-kanaal of gebruik onze Dronemap om alle videos op basis van locatie te bekijken. Door op een locatie te klikken kun je de desbetreffende video direct bekijken.