Regelgeving


Voor het (commerciëel) inzetten van een drone gelden in Nederland strenge regels. XL Creations vliegt vanaf 2021 onder de nieuwe dronewetgeving met een (EU) A1/A3 basiscertificaat en aanvullend A2 certificaat. Dit betekent dat we veilig dronevluchten kunnen uitvoeren in heel de EU en mogen vliegen in subcategorie A2. Door die laatste mogen we ook vliegen boven bebouwing. XL Creations en de toestellen waar wij mee vliegen zijn geregistreerd bij de RDW (exploitantnummer NLDma5obgzaax0pd-rma). Ook beschikken we over een zakelijke WA droneverzekering.

Apparatuur


Wij vliegen met 3 verschillende drones. Zo gebruiken we een DJI Mavic 2 Pro voor het maken van gestabiliseerde, hoge kwaliteit dronevideos en dronefoto’s. Deze is compact en klein genoeg om ook in kleine ruimtes of zelfs binnen te filmen. Daarnaast beschikken we over een zelfgebouwde FPV-drone met GoPro Hero 8 voor snelle dynamische shots. En om in kleine ruimtes (en binnen) FPV shots te kunnen maken vliegen we ook een CineWhoop. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Al vanaf € 400,-


+/- 45 min. vliegtijd  |  Hoge 4K kwaliteit | Montage van beelden (+/- 2 min.) |  Snel inzetbaar

De dronebeelden en de montage kunnen we volledig afstemmen aan jouw wensen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je, indien gewenst, direct een (vrijblijvende) offerte toesturen.

NEEM CONTACT OP

Drone Map


Bekijk alle drone videos op  ons Youtube-kanaal of gebruik onze Dronemap om alle videos op basis van locatie te bekijken. Door op een locatie te klikken kun je de desbetreffende video direct bekijken.