Luchtfotografie

Ben je op zoek naar professionele luchtfotografie of luchtvideografie? Wij bieden als operator adembenemende beelden vanuit de lucht voor een unieke weergave van je project of locatie. Of het nu gaat om een vastgoedpromotie, bouwwerkzaamheden, een evenement of bedrijfsvideo, onze state-of-the-art drones en ervaren piloot zorgen voor hoogwaardige beelden en video’s. Weten hoe wij jouw project of bedrijf kunnen ondersteunen met professionele luchtfotografie en luchtvideografie?

Offerte aanvragen

Luchtfotografie met drones

Als professioneel dronebedrijf beschikken we over de vereiste certificaten om onze diensten veilig en legaal uit te voeren. Wij zijn als dronepiloot in het bezit van de nodige certificaten, waaronder A1/A3 en aanvullend A2. Deze certificaten garanderen dat we de vaardigheden en kennis hebben om onze drones veilig te besturen en in compliance met de wetgeving te opereren.

De A1/A3 certificering stelt ons in staat om drones te besturen in openbare ruimten, zoals in stedelijke gebieden. A2 certificering geeft ons de mogelijkheid om in specifieke omstandigheden te vliegen, zoals binnen een beperkte afstand van personen of in de buurt van bebouwing. Dit maakt ons in staat om voor een breed scala aan projecten te werken, van vastgoedpromotie tot industriële inspecties.

We zijn trots op onze certificaten en blijven ons bijscholen om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van dronevliegen. Wij garanderen een professionele en veilige dienstverlening.

Luchtfotografie al vanaf € 450,-

  • Dagdeel filmen door Dronepiloot (A1/A3 en A2 EU)
  • Foto’s geschoten in hoge kwaliteit RAW
  • Inclusief (kleur) bewerkingen
  • Inclusief alle gebruiksrechten voor publicatie
Dat lijkt me wel wat!