Mag ik een video delen?


Graag zelfs! Alle door XL Creations gepubliceerde videos mogen gewoon gedeeld, embedded of naartoe gelinkt worden zo lang XL Creations als bron zichtbaar is. Plaats dus gerust de link naar een van onze Youtube-videos op je website, blog of platform. Van inbreuk op auteursrecht is sprake wanneer je de video bv. opnieuw publiceert onder je eigen (bedrijfs)naam of beelden verwerkt in jouw eigen video/project.

Mag ik beelden gebruiken?


We hebben inmiddels een groot archief aan dronebeelden boven vele verschillende locaties in Nederland en daarbuiten. Deze zijn allemaal beschikbaar op licentiebasis. Met een licentie heb je het (niet-exclusieve) recht om de beelden zonder enige restricties te gebruiken voor jouw project. Uiteraard kunnen wij je ook voorzien van de ruwe beelden in hoge (4K) kwaliteit en in hun volledige lengte. Een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in.

Aanvraag versturen


Geef in onderstaand formulier aan in welke beelden je interesse hebt en waar je deze voor wilt gebruiken. Wij voorzien je dan graag van een vrijblijvende offerte. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@xlcreationsnl of bel naar +31623177038.