Bouwsector drone videos

Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud, renovatie, wegenbouw, grondwerk of sloopwerk. Door middel van drones brengen wij jullie werkzaamheden vanuit een uniek perspectief in beeld!

Offerte aanvragen

Drones in de bouw

Bij veel projecten kan het lastig zijn om overzichtelijk over te brengen waar exact aan wordt gewerkt. Bewegend beeld / video biedt uitkomst. Met onze drone kunnen we filmen vanuit unieke standpunten van waaruit snel een totaaloverzicht kan worden verkregen. Daarnaast is video niet alleen een aantrekkelijke manier om het project of werkzaamheden in beeld te brengen, maar creëert het ook hogere betrokkenheid bij je klanten.

Drone videos en foto’s

De dronebeelden kunnen we monteren tot een totaalvideo (inclusief kleurbewerking en muziek) en is daardoor in zijn geheel op de website te plaatsen om een project uit te lichten. Uiteraard is deze ook perfect om in te zetten voor bijvoorbeeld Social Media. En daarnaast kunnen we korte clips maken die door de hele website breed zijn te gebruiken. Bijvoorbeeld als header op homepage; een mooie binnenkomer voor bezoekers van de website! Door onze ervaring met design, web en techniek kunnen wij dit goed op elkaar afstemmen.

Onze werkwijze

Afhankelijk van jouw wensen bepalen we de beelden die gemaakt moeten worden en maken we een vluchtplan. Op locatie zorgen we dat we genoeg accu’s bij hebben (met een stopcontact in de buurt kunnen we bijna non-stop vliegen). De vluchten worden uitgevoerd onder A1/A3 en aanvullend A2 certificaat. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van de totaalvideo, bewerken van foto’s en korte clips. Uiteraard is daarbij voldoende ruimte voor verwerken van feedback. Indien gewenst kunnen we de videos ook verwerken in jullie website.

Snel inzetbaar

Onze apparatuur staat klaar. Vaak kunnen we de volgende dag al komen filmen bij je.

Gecertificeerd

Wij vliegen onder A1/A3 en A2 EU dronebewijs. Op veel plekken kunnen we legaal en veilig vliegen.

Hoge kwaliteit

Wij vliegen met de nieuwste drones die in 5.2K resolutie en ProRes kunnen filmen.

Breed inzetbaar

De dronebeelden zijn perfect te integreren in je website of te delen via Social Media.

Al vanaf € 600,-

 • Dagdeel filmen door Dronepiloot (A1/A3 en A2 EU)
 • Eindvideo van +/- 2 minuten
 • Hoge kwaliteit beelden (5.2K Prores)
 • Montage met muziek
 • Incl. alle gebruiksrechten voor publicatie
Dat lijkt me wel wat!

Impressie

Deze video maakten we bij de sloop van de Beth El Kerk in Sliedrecht. Benieuwd naar andere projecten waar we aan hebben meegewerkt? Neem dan gerust contact op.

Offerte aanvragen

 • Benieuwd geworden? Wij vertellen je graag meer over mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in, dan voorzien we je binnen 24 uur van een vrijblijvende offerte zodat je direct weet waar je aan toe bent. Liever eerst contact? Bel dan +316 23 17 70 38 of mail naar info@xlcreations.nl

  Jouw gegevens

 • Jouw wensen

 • Zo kunnen we de regelgeving alvast checken
 • Indien bekend is wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.