Logo laten maken?

Een logo, beeldmerk of huisstijl is vaak het eerste wat er gezien wordt van jouw bedrijf. Het maakt direct duidelijk waar je voor staat en wat je doet. Een sterk logo is dan ook belangrijk voor ieder bedrijf; van groot tot klein! XL Creations ontwerpt voor jullie een passende, professioneel ogend logo met bijpassende huisstijl!

Offerte aanvragen

Wat is een sterk logo?

Er zijn veel logo ontwerp websites waar je voor een paar tientjes een logo kunt uitzoeken. Het probleem is alleen dat dit vaak dertien in een dozijn logo’s zijn die eerder zijn gebruikt of niet aansluiten bij je bedrijf. Wij ontwerpen maatwerk logo’s die passen bij jouw bedrijf en de juiste uitstraling voor de doelgroep/branche hebben. Een sterk logo die bovendien simpel, tijdloos en herkenbaar is. Ook zorgen we ervoor dat het logo veelzijdig en schaalbaar is in te zetten. Van klein icoontje tot gevelbelettering!

Het proces

Nadat we ons hebben verdiept in jouw bedrijf en de gewenste uitstraling, presenteren we je meerdere conceptvoorstellen. We bewandelen niet alleen de bekende weg, maar proberen we ook nieuwe en creatieve inzichten te vinden. Aan de hand van je feedback maken we vervolgens nieuwe voorstellen en finetunen deze net zo lang tot je 100% tevreden bent met jouw nieuwe logo! Je ontvangt het logo van ons in alle gangbare formaten voor drukwerk en digitaal. Indien gewenst kunnen we ook de huisstijl (visitekaartjes en briefpapier) ontwerpen.

Al vanaf € 500,-

  • Meerdere conceptvoorstellen
  • 3 x feedback bij iedere tussenstap
  • Ontwerp voor visitekaartjes
  • Advies en ondersteuning bij drukwerk
  • Alle bestanden voor digitaal en drukwerk
Dat lijkt me wel wat!

Uitgelicht

Toon alles