Grafisch ontwerp laten maken?

XL Creations verzorgt ontwerpen voor onder andere flyers, posters, brochures en buitenreclame. Van ontwerp tot drukproces en productie. En we beperken ons niet alleen tot papier; we weten onze grafische kwaliteiten breed in te zetten!

Offerte aanvragen

Is drukwerk niet een beetje ouderwets?

Hoewel veel van ons leven tegenwoordig digitaal is, valt niet te ontkennen dat drukwerk nog steeds een belangrijke functie heeft. Denk aan een mooie flyer of brochure die je kunt meegeven aan een (potentiële) klant. Een opvallend bord, sticker of spanddoek zodat klanten de weg naar je winkel weten te vinden. Of een creatieve kerstkaart die je naar klanten kunt sturen. XL Creations heeft hier ruime ervaring in en helpt je graag bij het ontwerpen van drukwerk dat precies aansluit bij jouw bedrijf. Ook denken we mee bij het drukproces om te zorgen dat jouw drukwerk opvalt (en dat je niet teveel betaalt ;)).

Grafisch ontwerp in bredere zin

Naast drukwerk weten we onze grafische kwaliteiten veel breder in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan autobelettering, billboard advertenties of bedrijfskleding. We beschikken over een plotter, dus ook vinyl stickers en kleine aantallen textielbedrukkingen (ook mondkapjes) kunnen wij in huis produceren en voor een betaalbare prijs aanbieden. Liever printen in 3D? Dan gaan we aan de slag met onze 3D printer. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw logo in 3D printen en er sleutelhangers van maken. Of een 3D logo om op een bureau te zetten, voorzien van bewegende led-verlichting. Als je wilt kunnen we zelfs een bestuurbare Formule 1 auto in jouw huisstijl maken!

Betaalbaar Grafisch ontwerp

  • Veel mogelijkheden
  • Ontwerp op maat
  • Inclusief correcties
  • (Stock) Fotografie is mogelijk
  • Advies en ondersteuning bij drukwerk
Dat lijkt me wel wat!

Uitgelicht

Toon alles

Interne communicatie app Comto

Ontwerp van logo, app, website en social media

Alumet

Realisatie van website en drukwerk

Little Hortensia webdesign

Little Hortensia

Ontwerp flyer, banner en realisatie van website

Kantoor lunch lampenkappen

Kantoor lunch lampenkappen

Ontwerp artwork lampenkappen

Beleggingspand Rotterdam

Ontwerp van brochure en kaart