Website laten maken?

XL Creations ontwerpt je website op maat en bouwt deze in WordPress met de laatste tools en technieken om je website zo effectief, stabiel en veilig mogelijk te laten functioneren.

Offerte aanvragen

Website ontwerp op maat

XL Creations ontwerpt en ontwikkelt websites die zich onderscheiden. Bij ons dus géén standaard template die al door 13 andere bedrijven gebruikt wordt, maar een op maat ontworpen website die past bij je bedrijf en de boodschap die je wilt communiceren. Voordat we de website bouwen in WordPress maken we eerst een prototype. Zo weet je precies hoe alles er uit komt te zien en is er ruimte om e.e.a. fine te tunen. Pas zodra het ontwerp helemaal naar wens is starten we met de ontwikkeling.

Bouwen in WordPress

Al onze websites worden gemaakt in WordPress; een krachtig CMS waarmee (zonder technische kennis) content beheerd kan worden. Het is bovendien het populairste CMS en wordt inmiddels gebruikt op meer dan 75 miljoen websites. Het is daardoor een ver ontwikkeld systeem dat is uit te breiden met vele verschillende functies. Zo kan de website (eventueel ook op een later moment) eenvoudig worden voorzien van functionaliteiten zoals een webshop met betaalmogelijkheden, social media en andere koppelingen, formulieren, tools om SEO in te richten etc..

Al vanaf € 600,-

  • Ontwerp op maat
  • Volledig responsive
  • Te beheren met WordPress
  • Inclusief handleiding
  • Google geoptimaliseerd
Dat lijkt me wel wat!

Uitgelicht

Toon alles
De Hemel Bergen op Zoom

De Hemel Bergen op Zoom

Realisatie van website

Interne communicatie app Comto

Ontwerp van logo, app, website en social media

Mr Moos Bar & Bistro Breda

Mr. Moos Bar & Bistro Breda

Realisatie van website

ATR Group

Realisatie van website

Responsive webdesign Vochtigemuren.nl

Vochtigemuren.nl

Website ontwerp

Alumet

Realisatie van website en drukwerk

HSM Glas website

HSM Glas

Realisatie van website

Litewood website

Litewood

Realisatie van website